Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Peppers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Medium-sized garlic clove
1/4 Teelöffelonion flakes
1 kleinOr medium bay leaf
1/8 Teelöffeloregano ground
1/8 TeelöffelThyme leaf (not seed)
1/8 Teelöffelmarjoram
1 EsslöffelVegetable oil (olive; refined sesame, corn)
Boiling Brine Solution
Mix together
3 Esslöffelsugar
9 Esslöffelsalt
2 x ca. 1/2 Literwater
2 x ca. 1/2 LiterVinegar (5 percent)
die Zubereitung:

Using fresh Jalapeno peppers, blanch peppers for 3 minutes in boiling water. To prevent collapsing, puncture each pepper. Add the following ingredients to a pint jar packed with the blanched peppers before cooling occurs.

Cover with boiling brine solution prepared as follows: Mix together.

Close the containers and process 10 minutes in boiling water, then cool.

carrot slices adds color to the product.


Anmerkungen zum Rezept: