Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Soup With Cheese
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion; Chopped, 1 Medium
2 TeelöffelMargarine Or Butter
12 x ca. 30 gBeer; Any Brand, 1 Btl/can
1/2 TasseCarrot; Finely Chopped
1/2 TasseCelery; Finely Chopped
2 TasseChicken Broth
1 TeelöffelSalt
1 TeelöffelCumin; Ground
1/4 TeelöffelNutmeg; Ground
Cloves; Ground, Dash of
Pepper; Dash Of
1 TasseDairy Sour Cream
Garnish
1 TasseCheese; *
die Zubereitung:

* Use Cheddar Or Monterrey Jack cut into 1/4-inch Cubes. (4 oz) Cook and stir onion in margarine in 2-quart saucepan until tender. Stir in beer, carrot and celery. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer 10 minutes. Stir in remaining ingredients except sour cream and cheese. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer for 30 minutes. Remove from heat; stir in sour cream. Sprinkle with cheese.


Anmerkungen zum Rezept: