Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cinnamon Muffins
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseUnbleached Flour, Sifted
1/4 TasseBrown Sugar, Packed
1/2 TeelöffelSalt
Large Egg, Slightly Beaten
1/2 TasseMilk
1/4 TasseSugar
2 TeelöffelBaking Powder
1/2 TeelöffelGround Cinnamon
1/2 TasseVegetable Oil
1/2 TasseChopped Pecans
die Zubereitung:

Sift together flour, sugar, brown sugar, baking powder, salt and cinnamon into mixing bowl. Combine egg, oil and mil in small bowl; blend well. Add all at once to dry ingredients, stirring just enough to moisten. Stir in pecans. Spoon batter into greased 2 1/2-inch muffin-pan cups, filling each 2/3rds full. Bake in 400 degree F. oven 20 minutes or until golden brown. Serve hot with butter and homemade jelly or jam. Serving Hint: Match the mood of your mealtime by using a variety of pretty napkins to line a muffin basket. For a picnic, choose a red and white checked napkin; for special dinners, use your finest linen napkins; and for Christmas, of course, a bright red napkin.


Anmerkungen zum Rezept: