Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Med. Sweet Potatoes |
2 Esslöffel | Orange Juice |
2 Teelöffel | Cornstarch |
2 Esslöffel | Peanuts |
1/4 Teelöffel | Finely Shredded Orange Peel |
1/2 Tasse | Orange Juice |
4 Esslöffel | Honey Or Maple (flvrd) syrup |
Peel and slice sweet potatoes crosswise into 1/2-inch thick slices. Place in a 1-quart casserole. Sprinkle lightly with salt. Sprinkle with 2 T orange juice. Micro-cook, covered, on 100% power for 6 to 8 minutes or till potatoes are tender. Let stand, covered, while preparing sauce. For sauce, in a 2-cup measure stir together 1/2 c orange juice, cornstarch, and finely shredded orange peel. Stir in honey or maple (maple-flavored) syrup. Micro-cook, uncovered, on 100% power for 1 to 2 minutes or till thickened and bubbly, stirring every 30 seconds. Stir together sauce and potato slices. Sprinkle with roasted but unsalted peanuts. Note: True maple syrup is the best if you have it.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|