Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Muffin Melt
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseCottage Cheese; Creamed
1/4 TeelöffelOregano Leaves; Crushed
1/4 TeelöffelSalt
Tomato; Slices
1/2 TasseWheat Germ; Regular
1/4 TeelöffelBasil Leaves; Crushed
WholeWheat English Muffins;*
Cheddar; Sharp, Slices
2 EsslöffelGreen Chiles; Chopped
die Zubereitung:

* The whole wheat muffins should be halved and toasted. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Combine the cottage cheese, wheat germ, chiles, and seasonings, blending well. Mound onto toasted muffins. Top with tomato slices and criss-cross with cheddar strips. Broil 3 to 4 inches from the heat until the cheddar melts, about 5 minutes. Makes 6 open faced sandwiches.


Anmerkungen zum Rezept: