Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Asparagus and Carrots
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gCarrots, small
Lemon pepper (dash)
8 x ca. 30 gAsparagus spears, frozen
1/8 TasseLemon juice
die Zubereitung:

Per Serving: 26 cal., 1g Pro., 6g Carbo., 0g fat, 0mg Chol., 19mg Sodium 238mg Potassium . Wash, trim, and peel samll carrots. Place carrots in a steamer basket above boiling water. Cover and steam about 15 minutes or till crisp- tender. Rinse carrots in cold water; drain. Meanwhile, cook frozen asparagus spears according to package. Rinse asparagus in cold water; drain. Cover and chill drained carrots and asparagus. To serve, arrange carrots and asparagus on a platter. Sprinkle with a little lemon juice and lemon pepper. Better Homes And Gardens


Anmerkungen zum Rezept: