Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Carrots, small |
1 | Lemon pepper (dash) |
8 x ca. 30 g | Asparagus spears, frozen |
1/8 Tasse | Lemon juice |
Per Serving: 26 cal., 1g Pro., 6g Carbo., 0g fat, 0mg Chol., 19mg Sodium 238mg Potassium . Wash, trim, and peel samll carrots. Place carrots in a steamer basket above boiling water. Cover and steam about 15 minutes or till crisp- tender. Rinse carrots in cold water; drain. Meanwhile, cook frozen asparagus spears according to package. Rinse asparagus in cold water; drain. Cover and chill drained carrots and asparagus. To serve, arrange carrots and asparagus on a platter. Sprinkle with a little lemon juice and lemon pepper. Better Homes And Gardens
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|