Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scandinavian Rasberry Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
20 x ca. 30 g(2 pk) Red Raspberries *
1/4 TasseLemon Juice
3/4 TasseChablis **
Granishes ***
1/2 TasseOrange Juice
1 TeelöffelCornstarch
Fresh Orange Sections
Sour Cream
die Zubereitung:

* Raspberries should be the frozen in syrup kind and be thawed. ** You can use other dry white wines in this soup, but just white wines *** Garnishes to include Raspberries, Orange Rind Twists or Mint Leaves.

In blender container, puree 1 package raspberries, strain to remove seeds. In medium saucepan, combine pureed raspberries, orange juice, lemon juice and cornstarch; mix well. Over medium heat, cook and stir until slightly thickened and clear; cool. Stir in remaining package of raspberries and chablis. Chill. To serve, place several orange sections in each bowl; add soup. Garnish as desired; serve with sour cream. Refrigerate left- overs.


Anmerkungen zum Rezept: