Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Waldorf Gelatin
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseBoiling Water
1 TasseCold Water
1 1/2 TasseChopped Cored Apples
1 TasseChopped Walnuts Or Pecans
Garnishes*
6 x ca. 30 g(1 pk) Cerry Flavor Gelatin
1/4 TasseLemon Juice
1 TasseChopped Celery
Lettuce Leaves
die Zubereitung:

* Garnishes to include Apple slices and/or celery leaves.

In medium bowl, pour boiling water over gelatin; stir until dissolved. Add cold water and lemon juice; chill until partially set. Fold in apples, celery and nuts. Pour into lightly oiled 6-cup mold or 9-inch square baking pan. Chill until set, 4 to 6 hours or overnight. Unmold on lettuce leaves and garnish as desired.


Anmerkungen zum Rezept: