Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseSugar
1 x ca. 450 gCream cheese
1 TasseHalf & half
*pastry
2 TeelöffelFlour
Egg
1 TeelöffelVanilla
die Zubereitung:

Line a deep pan with pastry. Mix flour and sugar together; add the cream cheese and mix thoroughly. Beat eggs slightly, add the cream and vanilla and combine with first mixture. Pour into pastry shell, which has been baking at 400-F until starting to brown. Remove only long enough to pour in filling. Reduce heat to 325-F and bake for 40 minutes.

Dutch Cook Book - Fine Old Recipes, Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: