Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dumplings #1
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFlour
1 1/4 TeelöffelBaking powder
Milk
1 TeelöffelButter
3/4 TeelöffelSalt
die Zubereitung:

Sift the flour, baking powder and salt into a bowl. Add the butter and work in with pastry blender or finger tips. Add sufficient milk to make a stiff batter. Turn out on a well-floured board and roll about 1/2 inch thick. Cut in small squares and drop in hot liquid and cook for 20 or 25 minutes. Cooking utensil must always have a tight fitting cover or else dumplings will be heavy.

Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: