Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Red Cabbage
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cabbage, red
Vinegar
Celery seed
Mace
Cinnamon
Salt
Sugar
Pepper
Allspice
die Zubereitung:

Shred red cabbage rather fine and sprinkle generously with salt. Set aside in a cool place to stand for 30 hours. Drain all moisture from cabbage, and then place it in the sun, allowing to remain for several hours. Use sufficient vinegar to cover the cabbage, adding 1 cup of sugar to every gallon of vinegar, and a small quantity of each of the spices. Boil this together for 7 minutes and pour over the cabbage. Put in stone jars, cover and store in a cool place.

Recipes, Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: