Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
20 Milliliter | Garlic; minced |
1/3 Tasse | Onion; diced |
1/8 Teelöffel | Cayennepfeffer |
1/8 Teelöffel | Cumin |
1/8 Teelöffel | Chilipulver |
2 Teelöffel | Tabascosauce |
2 Tasse | Brown rice; cooked |
2 Tasse | Red beans; cooked |
1 Tasse | Ham; cooked and diced |
In a large pan, saute garlic and onion with seasonings. Add rice, beans and ham; cook over medium heat. Stir in approximately 1/4 cup water or liquid from beans. Cook until heated through.
Serves: 4 (1 cup servings)
Cholesterol: 21 mg Sodium: 555 mg (high in sodium) Potassium: 731 mg
Exchange: 3 starch/bread 1 medium-fat meat
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|