Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Salad Dressing Ii
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelRed wine vinegar;
2 EsslöffelAcceptable vegetable oil;
4 EsslöffelWater
1/8 TeelöffelFreshly ground black pepper;
1/8 TeelöffelGarlic powder;
1/8 TeelöffelSugar
1/2 TeelöffelFresh lemon juice;
die Zubereitung:

In jar with a tight-fitting lid, combine all ingredients. Shake well and refrigerate. Makes 1/2 cup. (Half of published recipe.) My

but there can't be much sodium in 1/2 tsp. Divided among 8 servings. If you use fresh lemon juice, extra can be frozen in an ice cube tray or small container.

1 tbsp - 31 cal 3 grams total fat, 5 mg potassium

tested by Elizabeth Rodier Dec 93


Anmerkungen zum Rezept: