Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic White Sauce & Cheese Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
White Sauce
1 EsslöffelBetty's Butter; 1/8 ts Salt
1 EsslöffelArrowroot; 1/8 ts White pepper
1 TasseEvaporated Milk;
Cheese Sauce
1/4 TasseLow-fat Cheese sauce -Shredded
die Zubereitung:

Heat butter in a small non-stick skillet, then in arrowroot. Gradually add milk, cook stirring until sauce thickens. Stir in salt & pepper. Variations: Thicker Sauce...Add more butter and more arrowroot for each cup of milk.

Cheese Sauce: Add 1/4 cup shredded low-fat cheese to hot sauce; cook, stirring, until melted.

White Sauce Food Exchanges & Food Values: Food Exchange per serving: 1 Milk Exchage + 1/2 Fat Excahnge Cal: 108; Cho: 5mg; Car: 9g; Pro: 137; Sod: 137mg; Fat: 3g;

Cheese Sauce Food Exchanges & Food Values: Food Exchange per serving: 1 Milk Exchange + 1/2 Fat Excahnge Cal: 108 Cho: 11mg; Car: 10g; Pro: 7g; Sod: 291; Fat: 5g;

Light & Easy Diabetes Cuisine by Betty Marks Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: