Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Cauliflower florets |
1 1/2 Tasse | Turkey stock |
2 Teelöffel | Wholewh. or all-purp. flour |
1 Teelöffel | Parsley flakes |
2 Teelöffel | Onion flakes |
1 Teelöffel | Salt |
1/4 Teelöffel | Black pepper |
1/2 x ca. 450 g | Turkey breast, cooked |
Cook cauliflower in boiling, salted water for 6 min or until almost tender. Drain.
Combine stock, flour and seasonings in a small saucepan. Cook and stir until mixture is slightly thickened.
Place turkey breast in a greased baking pan. Arrange cauliflower around turkey breast. Pour sauce over turkey and cauliflower. Bake in 350 F oven 20-25 min or until heated through.
4 servings, each 112 calories 1 med-fat meat, 1 vegetable exchange
Shared but not tested by Elizabeth Rodier Oct 93
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|