Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pfeffernusse (Pepper Balls)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseFlour; Unbleached, Unsifted
1 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelcinnamon
1 TeelöffelCloves; ground cloves
1/2 TeelöffelMace
1 TeelöffelAllspice ground
Black Pepper; As Desired
1 1/4 Tassehoney
2 EsslöffelButter; (No Margarine)
Eggs large
1 TasseConfectioners' Sugar
1 Teelöffelvanilla
water
die Zubereitung:

Sift flour, baking powder and spices together. Heat honey and butter until butter melts. Cool to lukewarm and beat in eggs. Add flour mixture. Chill dough 1/2 hour. Shape dough into 1-inch balls. Place on greased cookie sheet. Bake at 350 degrees F. for 15 minutes. Cool Cookies on wire racks. Mix confectioners sugar, vanilla, and water to form a thin glaze. Dip cookies in glaze and place on wire rack to dry. Store cookies in airtight tins.


Anmerkungen zum Rezept: