Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef with Hot Sauce
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBeef Chuck Roast
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassecelery chopped
1/2 Tassegreen pepper chopped
water
1 1/2 Tassecatsup
3 EsslöffelHot Taco Sauce
2 Esslöffelbrown sugar
2 Esslöffelvinegar
cloves garlic minced
Bayleaf
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelchilli powder
Hamburger Buns
die Zubereitung:

Place meat, onion, celery and green pepper in Dutch oven; cover with water. Cover tightly and cook slowly 2 1/2 to 3 hours or until tender. Remove meat; cool, shred and return to cooking liquid. Add catsup, taco sauce, brown sugar, vinegar, garlic, bay leaf, salt, mustard and chili powder. Cook slowly 1 hour. Remove bay leaf; serve on buns.


Anmerkungen zum Rezept: