Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Crackers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter or margarine
1 1/2 TasseUnbleached Flour; Sifted
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelbaking powder
1 Prisecayenne pepper
2 TasseCheddar; Extra Sharp, *
die Zubereitung:

* The Extra Sharp Cheddar Cheese should be finely grated. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Stir the dry ingredients into a bowl and then cut in the butter to resemble cornmeal. Blend in the cheddar cheese with a fork until well blended. Mix in the remaining ingredients and shape into 1 1/2 to 2-inch rolls. Chill for 30 to 40 minutes in the refrigerator and then slice each roll into slices about 1/4-inch thick. Bake on an ungreased cookie sheet at 400 degrees F for about 10 minutes. Remove from cookie sheet and let cool. Store the cooled crackers in airtight containers in a cool place. They will keep for several weeks this way and if you freeze them, they will last indefinitely.


Anmerkungen zum Rezept: