Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Slice Bacon |
2 Teelöffel | flour unbleached |
1/4 Teelöffel | Instant Beef Bouillon |
1/8 Teelöffel | Dried Basil, Crushed |
1/4 x ca. 450 g | Stew Meat 1/2-inch Cubes |
3 3/4 x ca. 30 g | Canned Tomatoes, Cut Up |
2 Esslöffel | red wine dry |
1/4 Tasse | Frozen Pearl Onions |
4 | Small Whole Fresh Mushrooms |
In a 20-oz casserole, micro-cook bacon, loosely covered, on 100% power for 1 to 1 1/2 minutes or till done. Drain bacon, reserving drippings in casserole. Crumble bacon and set aside. Stir flour, bouillon granules, and basil into drippings. Add beef, Undrained tomatoes, and wine; mix well. Micro-cook, covered, on 100% power for 1 minute, stirring once. Micro-cook, covered, on 50% power for 10 minutes, stirring once. Stir in onions and mushrooms. Micro-cook, covered, on 50% power for 10 to 12 minutes or til meat is tender, stirring twice. Sprinkle crumbled bacon atop and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|