Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 x ca. 450 g | Bulk Italian Sausage |
1 Esslöffel | onion chopped |
2 Esslöffel | catsup |
1/8 Teelöffel | Dried Oregano, Crushed |
1 | French Roll, Split |
1 | Slice Mozzarella Cheese |
Crumble the Italian sausage into a 30-ounce casserole. Stir in the chopped onion. Micro-cook, uncovered, on 100% power for 2 1/2 to 3 1/2 minutes or till sausage is done, stirring once. Drain off fat. Stir in the catsup and oregano. Micro-cook, uncovered, on 100% power for 30 to 45 seconds or till the sausage mixture is heated through. Place the roll bottom on a paper towel-lined nonmetal plate. Spoon the sausage mixture atop the roll bottom. Top with the slice of cheese and top of the roll. Micro-cook, uncovered, on 100% of power for 30 to 45 seconds more or till cheese is melted. Serve at once.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|