Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter or margarine
Large Beaten Egg
1/4 Tassecorn syrup Dark
3 Esslöffelsugar
1 Teelöffelflour unbleached
1/4 Teelöffelvanilla
Pecan Pie Pastry Shell
1/4 TassePecan halves
die Zubereitung:

In a small nonmetal bowl micro-cook butter or margarine, uncovered, on 100% power for 20 to 30 seconds or till melted. Stir in the beaten egg, corn syrup, sugar, and flour. Micro-cook, uncovered, on 50% power for 3 to 3 1/2 minutes or till slightly thickened, stirring every 30 seconds. Stir in vanilla. Turn into pecan pie pastry. Arrange pecan halves atop pie. Micro-cook, uncovered, on 30% power for 1 1/2 to 2 minutes or just till set, rotating the dish a quarter-turn every minute. Cool before serving.


Anmerkungen zum Rezept: