Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 Tasse | Peanut Butter (any variety) |
3 Esslöffel | water |
2 Esslöffel | soy sauce |
2 Esslöffel | lemon juice |
2 Teelöffel | honey |
2 | Cloves Garlic finely minced |
1 Esslöffel | chilli powder |
1 Prise | Crushed dried Red Pepper |
Garnish: finely chopped peanuts and dash of paprika, optional.
Stir peanut butter and water into a paste and add other ingredients, mixing well. Spoon into serving bowl. Garnish.
Makes 2/3 cup
This dip is perfect with bland crackers, or with a variety of fresh vegetables, such as carrots, broccoli, green or red pepper, or cauliflower.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|