Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Cauliflower
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Large Heads Cauliflower
2 TassePearl Onions *
1 TassePickling Salt
1 Tassesugar
3 Tassewhite vinegar
2 EsslöffelWhite Mustard seeds
1 EsslöffelCelery seeds
Small Hot Pepper
die Zubereitung:

* Pearl Onions are the small white or silver skinned onions that are ~- Wash the cauliflowers and break them into flowerettes. Scald, cool, and peel the onions. Mix the vegetables with the salt, add just enough water to cover, and let stand about 18 hours. Drain, rinse in cold water, and drain again. Dissolve the sugar in the vinegar, add the seeds and hot pepper and bring to a boil. Add the vegetables and simmer for 10 minutes, or until the vegetables are barely tender. Pack the vegetables into hot jars, fill the jars with the boiling-hot liquid and seal.

Makes 4 pints.


Anmerkungen zum Rezept: