Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picnic Potatoe Salad
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 450 gPotatoes
1 TasseCelery finely chopped
Eggs, hard-boiled
1 Tasseparsley fresh, finely chopped
2 TasseDill relish
1 1/2 x ca. 1/2 Litermayonnaise
1 Tasserelish sweet
1/2 Tassemustard yellow
2 TasseSalad olives, chopped
salt
2 TasseOnions finely chopped
Louisiana hot sauce
die Zubereitung:

Boil potatoes in their jackets. Let cool, then peel and chop into large chunks. Mix mayonnaise, yellow mustard, Louisiana hot sauce, and salt together. Add potatoes, along with the rest of the ingredients, and mix well. You can make this the day before and refrigerate it overnight. You may need to put a little more dressing on it if it is a little dry.

"Serves 8 Cajuns or 24 other peoples for a good picnic." From Justin Wilson's "Outdoor Cooking With Inside Help"


Anmerkungen zum Rezept: