Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef round steak, cubed
3 Esslöffelsoy sauce
3 Esslöffelketchup
Onion, large/sliced
2 Esslöffelflour
1 x ca. 1/2 Litersour cream
1 Teelöffelpaprika
1 Dosemushrooms drained
Salt/pepper
die Zubereitung:

Cook onion in butter until transparent. Remove from pan. Brown meat in same pan. Return onions to pan. Stir in 2 tablespoons flour. Add mushrooms, ketchup, paprika and sour cream. Salt and pepper to taste. Stir. Turn on low and cook until meat is tender. Serve over cooked rice or noodles. If beef mixture seems too thick, add a little milk to preferred consistency.

Mrs. Robert C. Pringle


Anmerkungen zum Rezept: