Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Chilanda Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
Med. Bell Pepper, chopped
cloves garlic minced
16 x ca. 30 gPinto Beans, drained
15 x ca. 30 gtomato sauce
1 TassePicante Sauce, med. hot
1 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelsalt
12 Corn Tortillas
2 Tassecheese shredded
Lettuce shredded
sour cream
Fresh Tomato, chopped
die Zubereitung:

* Cheese may be Monterey Jack or Cheddar Brown meat with pepper, onion and garlic; drain. Add beans, tomato sauce, picante sauce, cumin and salt. Simmer 15 minutes. Spoon small amount of meat mixture in 13x9 baking dish. Top with 6 tortillas. Top with half the remaining meat mixture; sprinkle with cheese, repeat (except for cheese). Cover tightly with aluminum foil. Bake at 350" for 20 minutes. Remove foil and top with remaining cheese. Bake uncovered for 5 minutes. Top with lettuce, tomato, sour cream and additional picante sauce.


Anmerkungen zum Rezept: