Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter
Onion chopped
Stalks celery chopped
1 Esslöffelflour
6 Tassechicken stock
3/4 Tassepeanut butter
salt
Squeeze of Lemon Juice
1/2 Tasseheavy cream
1/2 Tassepeanuts chopped
die Zubereitung:

Saute onions and celery in butter until soft. Sprinkle flour over vegetables and cook 1 minute, stirring to coat. Add stock and peanut butter; simmer 20 minutes.

Allow mixture to cool 15 minutes, then puree in batches in blender. (The soup may be made ahead to this point and refrigerated.) To serve, reheat in saucepan over medium heat. Correct seasoning with salt and lemon juice. Serve with a dash of cream and a sprinkling of peanuts.


Anmerkungen zum Rezept: