Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage, Cheese, and Egg Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 TasseHerb seasoned croutons 3/4 ts Dry mustard
2 TasseGrated sharp cheddar cheese 1/2 ts Salt
1 1/2 x ca. 450 gMild bulk sausage 1 ea Dash of pepper
A ggs 1 cn Cream of mushroom soup
2 1/2 TasseMilk 1/2 c Milk
die Zubereitung:

Place croutons on bottom of greased casserole, top with 1 1/2 cups of cheese. Brown and drain sausage, put on top of cheese. Beat eggs with milk and seasonings, pour over top. Refrigerate overnight.

Next Day: Dilute soup with 1/2 cup milk. Pour over and spread remaining 1/2 cup of cheese on top. Bake at 300 F. for 1 1/2 hours.


Anmerkungen zum Rezept: