Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Tomato, Black Olive and Feta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenne or Fusilli
1 Esslöffelolive oil
1 TeelöffelGarlic minced
Tomatoes, large, wedges
1/3 Tasseblack olives halved
1/2 TasseFeta crumbled
1/2 TasseParsley fresh, chopped
2 EsslöffelBasil, fresh, chopped
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

* 2 teaspoons of dried basil can be used instead of the fresh stuff.

In a large pot of boiling water, cook pasta until al dente (tender but firm). Drain and return to pot to keep warm.

Meanwhile, in a large nonstick frying pan, heat oil over medium heat, stir in garlic. Add tomatoes and cook, stirring, for 3 minutes or until heated through.

Transfer to pot with drained pasta, add olives, feta cheese, parsley and basil. Toss gently to mix. Sprinkle each serving with freshly grated Parmesan cheese. Serves 4.

From The Gazette, 91/03/06.


Anmerkungen zum Rezept: