Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Noodle Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken pieces
6 TasseHot water, divided
Lg stalks Celery, thin slice
1 TasseMed Carrots, thin sliced
1/2 Teelöffelbasilicum dried
1/4 Teelöffelrosemary
1/4 Teelöffelpepper
1 TeelöffelSalt, (opt.)
1/2 TasseThin Egg Noodles
die Zubereitung:

In a 5-qt casserole combine chicken, 4 cups hot water, celery, carrots, basil, rosemary, pepper and salt. Microwave at High 30-40 minutes, or until chicken falls easily from the bone, stirring twice during cooking. Remove chicken from the bones. Discard bones and skin. Dice meat and return to caserole. Add 2 cups hot water and noodles. Cover. Microwave at High 8-10 minutes, or until water boils. Then, Microwave at High 7-10 minutes, or until noodles are tender.

Per Serving: 111 calories, 274 mg sodium, 6 mg cholesterol Exchanges: 1 veg, 1 1/2 low fat meat


Anmerkungen zum Rezept: