Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pice Bach (Welsh Cakes) Welsh
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gflour plain
1 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelMixed spice
4 x ca. 30 gmargarine
4 x ca. 30 gLard
6 x ca. 30 gCaster sugar
4 x ca. 30 gcurrants
eggs
milk
die Zubereitung:

SIft the flour, baking powder, and mixed spice; rub in the margerine and lard; add the sugar, currants and beaten egg. Mix in Milk to make a stiff dough and roll out 1/4" thick.

Cut into 2" rounds and bake on a hot griddle until golden brown, after about 4 minutes on each side.

British Cookery (Bta/Bfpc)


Anmerkungen zum Rezept: