Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chedder Cheese Casserole Bread
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelsugar
1 Packungdry yeast
2 Esslöffelbutter
4 Tasseflour
1 Esslöffelsalt
1 Tassewater warm
1 Tassemilk warm
egg beaten
2 TasseShredded sharp chedder
die Zubereitung:

Dissolve sugar in warm water in large mixer bowl. Sprinkle in yeast. Let stand 10 minutes, then stir well. Stir in warm milk, butter and beaten egg. Combine 2 cups flour, cheese and salt. Stir well to blend. Add flour cheese mixture and beat with electric mixer on medium speed for 5 minutes. Add remaining flour, beating well with wooden spoon. Cover and let rise in warm place until doubled (about 45 minutes). Stir down and turn into two well greased 1 quart casseroles. Let rise until doubled (about 30 minutes). Bake at 375 degrees for 30-40 minutes. Remove from casseroles immediately and cool on wire racks. Makes 2 round loaves.


Anmerkungen zum Rezept: