Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Stuffed Rolls
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gCheddar sharp, shredded
Green bell peppers; md
6 x ca. 30 gTomato sauce; *
8 x ca. 30 gGreen olives; stuffed, *
12 French rolls; large
Onion; md.
die Zubereitung:

* These are approximate sizes. Recipe called for 1 small jar of ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++ Cut the tops off of the rolls and hollow them out leaving a thin shell. Grind all of the ingredients and bread in a meat grinder or food processor and stuff back into the rolls. Place the tops back on the rolls and secure with tooth picks. Bake on an ungreased cookie sheet at 350 degrees F. for about 45 minutes. Serve Hot.


Anmerkungen zum Rezept: