Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie 2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
1/2 Tassecorn syrup Dark
2 Teelöffelflour unbleached
Pecan pie pastry shell
Large beaten eggs
1/3 Tassesugar
1/4 Teelöffelvanilla
1/2 TassePecan halves
die Zubereitung:

In a small nonmetal bowl micro-cook butter or margarine, uncovered, on 100% power for 30 seconds to 1 minute or till melted. Stir in beaten eggs, corn syrup, sugar and flour. Micro-cook, uncovered, on 50% of power about 5 minutes or till slightly thickened, stirring every minute. Stir in vanilla. Turn into pecan pie pastry. Arrange pecan halves atop pie. Micro-cook, uncovered, on 30% power for 6 to 7 minutes or just till set, rotating the dish a quarter-turn every 2 minutes. Cool before serving.


Anmerkungen zum Rezept: