Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerbraten Meatballs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround beef; lean
1/4 Tassebreadcrumbs dry
1/8 TeelöffelAllspice ground
pepper
1/2 Tassevinegar
Bayleaf
2 Esslöffelflour unbleached
1/4 Tassemilk
1/8 TeelöffelCloves; ground cloves
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelvegetable oil
3/4 TeelöffelGinger ground
4 Esslöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Mix beef, milk, crumbs, cloves, allspice, salt and pepper. Form into meatballs. Brown meatballs in hot oil. Drain off fat. Add 1 cup water, vinegar, ginger, bay leaf, and brown sugar. Cover and simmer 1/2 hour. Skim off fat. Remove meatballs and keep them warm. Mix flour and 2 T water. Slowly stir into the pan juices to make gravy. Pour gravy over meatballs. Serve with buttered noodles.


Anmerkungen zum Rezept: