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Savory Chicken with Pine Nuts
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassechicken breast diced
1/2 TasseBamboo shoots diced
2 Esslöffelgreen onions finely chopped
Chicken marinade
2 Esslöffelwater
2 Teelöffelsoy sauce
1 Esslöffelsoy sauce
2 TeelöffelHoisin sauce
1 TeelöffelChili bean sauce
1 Teelöffelsesame oil
1/2 Tassepine nuts
2 EsslöffelGarlic minced
4 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelcornstarch
1 EsslöffelChinese wine
Sauce
1 Esslöffelwater
1 Teelöffeloyster sauce
1 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

Dice chicken, place in a bowl and mix with marinade ingredients. Before dicing bamboo shoots, blanch in boiling water for 30 seconds (to remove tinny, canned flavour). Mix all the sauce ingredients in a small bowl. Heat wok, add 2 tablespoons vegetable oil an stirfry pine nuts until golden brown. Set aside on paper towel. Using the same wok, heat again and add 2 tablespoons vegetable oil. On high heat, add garlic and stir-fry 10 seconds, then add chicken with marinade and stir-fry until white, but not completely cooked through. Add sauce and bamboo shoots and cook for 2 minutes. Add pine nuts and green onions, mix well and serve.


Anmerkungen zum Rezept: