Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Beef Balls
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Recipe Of Basic Meatballs; *
Onion; Sliced, Md
1 1/2 TeelöffelInstant Beef Bouillon
1/2 TeelöffelGinger ground
Green Peppers; Md, **
2 Esslöffelwater
1 Esslöffelmargarine or butter
1 1/2 Tassewater
1/2 Teelöffelgarlic salt
3 Esslöffelsoy sauce
2 Esslöffelcornstarch
Tomato; Lg, ***
die Zubereitung:

* See Recipe 12 ** Seed the Medium Green Peppers and cut into strips. *** Cut the tomato into 8 wedges. ~- Prepare the basic meatballs recipe and set aside. Melt the margarine in a large skillet. Add the onion and cook and stir until tender. Add the cooked meatballs, 1 1/2 cups of water, the bouillon, garlic salt, ginger and soy sauce; heat to boiling. Reduce the heat and cover. Simmer for 10 minutes, stirring occasionally. Add the green pepper. Mix the cornstarch with the 2 Tbls of water and add to the sauce mixture. Cook, stirring carefully, until mixture thickens and boils. Cover and simmer until the pepper is crisp tender, about 3 minutes. Add the tomato, cover, and heat for about 2 to 3 minutes longer. Note: Hot cooked rice makes an ideal accompaniment for this zesty dish.


Anmerkungen zum Rezept: