Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Stuffed Meat Loaf
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
1/2 Tassemilk
1/4 Tassebreadcrumbs dry
1/2 TeelöffelMustard dry
1/8 Teelöffelgarlic powdered
Slices Bacon; Cut Up
Egg; Lg
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Meat Loaf Stuffing
1/2 Tassebutter or margarine
1/2 TasseCelery/Leaves; Chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelthyme
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/4 TasseOnion; Chopped, 1 Sm
2 Tassebreadcrumbs fresh
1/4 Teelöffelsage
2 Esslöffelparsley snipped
1 Prisepepper
die Zubereitung:

Heat the oven to 350 degrees F. Mix all of the ingredients except the stuffing together. Spread 2/3rds of the mixture into an ungreased loaf pan 9 X 5 X 3-inches, pressing the mixture up the sides of the pan to within 3/4 inch of the top. Spoon the stuffing onto the mixture in the pan and then top with the remaining meat mixture covering the stuffing completely. Bake in the oven for 1 hour and 10 minutes. Drain off the excess fat and let stand for 5 to 10 minutes before slicing into thick slices. Serve on a heated platter. Meat Loaf Stuffing: Melt the butter in a large skillet. Add the onion and the celery and cook an stir until the onion is tender. Remove from the heat and stir in the remaining ingredients.


Anmerkungen zum Rezept: