Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Kabobs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves
1 Tassewhite wine dry
1 Teelöffelrosemary crushed
2 1/2 Tassechicken broth
Yellow squash, medium
2 Esslöffelgreen onions chopped
1 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic
1 TasseRice, raw
Zucchini squash
die Zubereitung:

ince Garlic. Cut squashes into 1/2 inch thick slices. Remove bones nd skin from chicken and cut into 1 1/2 inch cubes; place in large owl. Add Paprika and stir to coat. Combine Wine, Oil, rosemary and arlic; pour over chicken. Marinate at room temperature for 1 hour. Bout 30 minutes before serving, bring broth to a bOil in a medium aucepan. Stir in rice. Cover tightly and simmer 20 minutes. Remove rom heat and let stand tightly covered until all liquid is absorbed, bout 5 minutes. Stir in Green Onions. Meanwhile, thread chicken and quashes onto skewers. Brush with marinade. Cook 4 to 5 inches from eat, either under the brOiler or on a charcoal grill, for 8 to 10 inutes or until chicken is cooked through. Turn once and baste with arinade during cooking. Arrange kabobs over rice to serve.


Anmerkungen zum Rezept: