Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Kiev
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
2 Esslöffelwater
1/2 Tasseflour
1/2 Tassebread crumbs
eggs beaten
2 Esslöffelparsley snipped
2 Esslöffelgreen onions chopped
1/4 x ca. 450 gbutter
die Zubereitung:

emove bones and skin from chicken breasts and pound out to 1/8 inch hick. Cut Butter into quarters and lay one in center of ea ch chicken iece. Evenly divide Onions and Parsley between breasts. Roll ea ch p into a log and secure with a toothpick. Mix Eggs and Water. Roll a ch log in flour, then dip in Egg and cover with bread crumbs. Wrap n plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour or overnight. Eep fry until brown, then bake at 375 degrees for 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: