Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Meats
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBeef tongue or pork
3 TeelöffelMixed whole pickling spices
Cloves Garlic finely minced
2 Esslöffelsalt
1 Esslöffelbrown sugar firmly packed
1 TeelöffelSaltpeter
die Zubereitung:

Mix the Salt, spices, Sugar and Garlic together. Rub into the meat thoroughly. Set into a pan, cover well and put into the refrigerator turning once a week or more. To cook, put into cold Water and bring to a bOil. Discard the first Water and cover the meat again with more cold Water, bring to a bOil and reduce the heat simmering gently until tender.


Anmerkungen zum Rezept: