Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop Saute
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBay or sea scallops
3/4 Tassebutter
white onion chopped
2 Esslöffelshallot minced
1 Esslöffelsalt
pepper
2 Tassewhite wine dry
oil
Bunches green onions chopped
2 x ca. 450 gMushrooms, slice
2 Esslöffelgarlic minced
2 Teelöffelwhite pepper freshly ground
Juice from lemon
die Zubereitung:

ust scallops with flour. Heat oil in large skillet over medium-high eat. Add scallops in batches and cook until lightly browned, wiping an clean after cooking each batch. Elt butter in large saute pan, add onions and cook until soft. Stir in ushrooms, shallot, garlic, salt and pepper until mushrooms are tender. Dd scallops, lemon juice and wine. Simmer 4 minutes, shaking pan ccasionally. Do not boil. Serve Hot.


Anmerkungen zum Rezept: