Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Almond Nanaimo Bars
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Base
1/2 TasseButter 1 Egg; beaten
1/4 TasseSugar 1 c Coconut, desiccated
1/3 TasseCocoa 1 3/4 c Graham wafer crumbs
1 TeelöffelVanilla 1/2 c Almonds; chopped
Filling
1/4 TasseButter; softened 2 c Icing sugar
1 EsslöffelCherry juice 1/3 c Maraschino cherries; chopped
Top
2 x ca. 30 gSemisweet chocolate 1 tb Butter
die Zubereitung:

Base: Cook butter, sugar, cocoa, vanilla & egg in saucepan over low heat heat, stirring constantly until custard begins to thicken. Remove from heat and stir in coconut, crumbs and almonds. Pat firmly into a greased 9 pan inch square pan. Chill for 1 hour.

Filling: Cream butter, cherry juice and extract. Gradually beat in icing sugar to a make a smooth spreading consistency. Stir in cherries. Spread over base and chill until firm.

Top: Heat chocolate and butter, stirring until smoothly melted. Drizzle chocolate over filling. Chill. Cut into bars. Yield: 30 Bars


Anmerkungen zum Rezept: