Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Pizza Dough
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassewater Lukewarm
1 Packungyeast
1 TeelöffelSalt (or garlic salt if you wish)
1 Esslöffelsugar
1 Esslöffeloil
2 1/2 TasseFlour (may need more to make the dough easy to work)
die Zubereitung:

Mix water yeast and sugar in a bowl and let stand for 1-2 min. Add remaining ingredients and knead the dough for 5-10 min. Until elastic. When making the pizza I have found that a pizza stone works best for maintaining a crispy bottom crust. If you don't have a pizza stone try greasing your pan and then dust it with corn meal. Bake the crust by itself (no toppings) for about 10 min. Then top and finish baking.


Anmerkungen zum Rezept: