Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Dill Scones
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Tasse(4 oz.) shredded Cheddar cheese
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1 Esslöffelbaking powder
2 Teelöffeldill weed
1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tassebutter
Eggs slightly beaten
1/2 TasseHalf-and-half
die Zubereitung:

Heat oven to 400 degrees. In a medium bowl, combine all ingredients except butter, eggs, and half-and-half. Cut in butter until crumbly. Stir in eggs and half-and-half just until moistened. Turn dough onto lightly floured surface; knead until smooth (1 minute). Divide dough in half; roll each half into 8" circle. Cut each circle into 8 pie-shaped wedges. Place 1" apart on cookie sheets. Bake for 15 to 20 minutes or until lightly browned.

Cooking Echo Makes: 16 scones


Anmerkungen zum Rezept: