Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | To 6 Pounds Chicken Fryers, Cut Up |
4 Esslöffel | Butter Or Regular Margarine, Melted |
1 Tasse | brown sugar |
1/2 Teelöffel | Grated Orange Peel (Orange Part Only) |
1/4 Teelöffel | ginger ground |
1/2 Tasse | orange juice |
1 x ca. 450 g | Dark Sweet Cherries, Drained (1 Can) |
This is a simple and easy way to prepare chicken, one of the cheapest meats in the U.S.
Place the cut up chicken in a large baking pan. Pour the melted butter over the chicken. Combine the brown sugar, orange peel, ginger, and orange juice, blending well, and pour over the chicken. Bake in a preheated 350 degree F. oven for 45 minutes. Remove and add the cherries, then return to the oven and bake an additional 30 minutes, or until the chicken is golden brown and tender.
From A Booklet From The National Red Cherry Institute
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|