Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Orange Chicken
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
To 6 Pounds Chicken Fryers, Cut Up
4 EsslöffelButter Or Regular Margarine, Melted
1 Tassebrown sugar
1/2 TeelöffelGrated Orange Peel (Orange Part Only)
1/4 Teelöffelginger ground
1/2 Tasseorange juice
1 x ca. 450 gDark Sweet Cherries, Drained (1 Can)
die Zubereitung:

This is a simple and easy way to prepare chicken, one of the cheapest meats in the U.S.

Place the cut up chicken in a large baking pan. Pour the melted butter over the chicken. Combine the brown sugar, orange peel, ginger, and orange juice, blending well, and pour over the chicken. Bake in a preheated 350 degree F. oven for 45 minutes. Remove and add the cherries, then return to the oven and bake an additional 30 minutes, or until the chicken is golden brown and tender.

From A Booklet From The National Red Cherry Institute


Anmerkungen zum Rezept: