Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Nut Bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour unbleached
1 TasseSugar Plus 2 Tbls Sugar
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/4 Tasseshortening
1 grossegg
1/2 Tasseorange juice
1 EsslöffelGrated Orange Peel (Orange Part Only)
2 EsslöffelCherry Juice Or Warm Water
1 TasseTart Cherries, Well Drained And Coarsely Chopped
1/2 Tassenuts chopped
die Zubereitung:

This recipe will make 4 Individual (5 X 2 1/2 X 2 1/4-inch) loaves or 6 (3 7/8 X 2 1/2 X 1 3/8-inch) mini loaves. Have the pans greased and ready before starting.

Sift the flour, sugar and baking powder together and cut in the shortening until the mixture looks like coarse crumbs. Stir in the egg, Orange juice, orange peel and cherry juice (or water) blending only until well moistened. Fold in the cherries and nuts. Pour into the prepared pans of choice and bake at 350 degrees F. for 25 to 30 minutes or until done.

From The National Red Cherry Institute


Anmerkungen zum Rezept: