Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Tofu
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebeef broth
1 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
1 Teelöffelbrown sugar
2 Esslöffeloil
1/2 x ca. 450 glean ground beef
10 MilliliterGarlic minced
2 Tassechinese cabbage shredded
1/2 x ca. 450 gTofu, cut into 1/2" cubes
3 Tassecooked rice hot
Green onions with tops, Sliced
die Zubereitung:

Bring broth to a boiling medium sauce pan.Combine cornstarch and water in a small bowl.Set aside.Heat oil in wok over high heat.Add beef.Stir fry until no longer pink, breaking larger pieces with a wooden spoon.Add garlic and Chinese cabbage.Stir fry about 1 minute.Reduce heat and add broth mixture;stir until thickened.Add tofu;gently stir until heated, about 1 minute.Spoon tofu mixture over rice and garnish with green onions.Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: