Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops Saute
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh Sea Scallops
1 Esslöffelmargarine
1/2 x ca. 450 gSnow peas fresh
Stalks Celery, Diagonally Sliced
2 EsslöffelChablis Or Dry White Wine
1 Esslöffel+ 1 1/2 t. Lemon Juice
3/4 Teelöffeldill dried weed
1/4 Teelöffelpepper ground
1 TeelöffelChopped Fresh Parlsey
die Zubereitung:

Rinse Scallops in Cold Water; Drain & Set Aside. Coat A Large Skillet With Cooking Spray; Add Mrgarine & Place Over Medium-High Heat Until Margarine Melts. Add Snow Peas & Celery; Saute 1 Minute Or Until Crisp Tender.

Remove Vegetables From Skillet, Using A Slotted Spoon; Set Aside. Add Scallops, Wine, Lemon Juice, Dillweed & Pepper To Skillet. Bring Mixture To A Boil. Cover; Reduce Heat & Simmer 5 To 6 Min. Or Until Scallops Are Done. Add Reserved Vegetables & Cook Just Until Thoroughly Heated.

Sprinkle With Chopped Fresh Parsley & Serve With Slotted Spoon.

Serve With Angel Hair Pasta With Pimiento, Spinach-Radicchio Salad, & Bread Sticks. Fat 3.3 Chol. 40.


Anmerkungen zum Rezept: