Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Fresh Sea Scallops |
1 Esslöffel | margarine |
1/2 x ca. 450 g | Snow peas fresh |
2 | Stalks Celery, Diagonally Sliced |
2 Esslöffel | Chablis Or Dry White Wine |
1 Esslöffel | + 1 1/2 t. Lemon Juice |
3/4 Teelöffel | dill dried weed |
1/4 Teelöffel | pepper ground |
1 Teelöffel | Chopped Fresh Parlsey |
Rinse Scallops in Cold Water; Drain & Set Aside. Coat A Large Skillet With Cooking Spray; Add Mrgarine & Place Over Medium-High Heat Until Margarine Melts. Add Snow Peas & Celery; Saute 1 Minute Or Until Crisp Tender.
Remove Vegetables From Skillet, Using A Slotted Spoon; Set Aside. Add Scallops, Wine, Lemon Juice, Dillweed & Pepper To Skillet. Bring Mixture To A Boil. Cover; Reduce Heat & Simmer 5 To 6 Min. Or Until Scallops Are Done. Add Reserved Vegetables & Cook Just Until Thoroughly Heated.
Sprinkle With Chopped Fresh Parsley & Serve With Slotted Spoon.
Serve With Angel Hair Pasta With Pimiento, Spinach-Radicchio Salad, & Bread Sticks. Fat 3.3 Chol. 40.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|