Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Torn bread |
3/4 Tasse | milk |
1 x ca. 450 g | ground beef |
1/2 Tasse | onion finely chopped |
2 Esslöffel | parsley chopped |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 Teelöffel | black pepper |
1 1/2 Tasse | tomato ketchup |
1/4 Tasse | apricots preserved |
1 Esslöffel | Dijon mustard |
2 Teelöffel | cider vinegar |
1/4 Teelöffel | pepper sauce hot |
2 Dose | (16 oz) cut green beans, Drained |
Microwave: In a mixing bowl, pour milk over bread and let stand 1 minute.Add meat, onion, parsley, salt, garlic powder and black pepper; mix well.Roll into 1" size balls;place in a 2 quart microwave safe dish.Cover and cook on high for 6 to 8 minutes or until done;drain.Blend ketchup with preserves, mustard, vinegar and red pepper sauce.Combine sauce, beans and meatballs.Cover and cook on high for 2 to 3 minutes or until heated through.Makes 6 to 8 servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|